Επιστημονική ομάδα

Δρ Μανώλης Βακάκης, PhD   

Απόφοιτος του τμήματος βιολογίας του Πανεπιστημίου του Portsmouth.  

Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανοσολογία με ειδίκευση στην αναγνώριση βακτηριάκων παραγόντων από  υποδοχείς του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διδάκτωρ του πανεπιστήμιου του Sussex με ειδίκευση στην Ιολογία. Έχει διεξάγει έρευνες στο πεδίο του εγγενούς ανοσοποιητικού συστήματος και της αναγνώρισης ιών με RNA γενετικό υλικό από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε διεθνή συνέδρια.

Συνεργάτης του πανεπιστήμιου του Sussex.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με μεταβολικά θέματα και πως ο άνθρωπος δύναται να βελτιστοποιήσει τον μεταβολισμό του ώστε να επιτυγχάνει ευεξία και φυσική υγεία.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ανοσολογικής Εταιρείας

 

Δρ Λίνα Κορύλλου , PhD

Απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκπόνησε τη διατριβή της στα εργαστήρια Χημικής καρκινογένεσης και Ωρίμανσης RNA στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, με θέμα τους  μηχανισμούς κυτταρικού θανάτου που επάγονται από μεθυλιωτικούς παράγοντες (μια κατηγορία ενώσεων που χρησιμοποιούνται ως χημειοθεραπευτικά).

Έχει δημοσιεύσει και ανακοινώσει  μελέτες σε ξένα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια Μοριακής Βιολογίας και Περιβαλλοντικής Μεταλλαξιγένεσης.

Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με μεταβολικά νοσήματα και την επίτευξη φυσικής υγείας και ευεξίας.

Είναι αρωγό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας.  

 

Δημήτρης Δάνας

Απόφοιτος της Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. Χημικών Εργαστηρίου & του Τ.Ε.Ι. Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής.   

Με 20ετή και πλέον εμπειρία στο χώρο του τροφίμου, (βελτιωτικών, συμπληρωμάτων, ασφάλειας & υγιεινής ), στην Ελλάδα & την Ανατολική Ευρώπη.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Ευρώπη από τους μεγαλύτερους οίκους βελτιωτικών τροφίμων & συμπληρωμάτων διατροφής (Danisco Δανία, Cognis, Gelita & Rovita Γερμανία, Ceamsa Ισπανία κα).  

Συμμετέχει ανελλιπώς από το 1990 & έχει κάνει παρουσιάσεις, στις κυριότερες Διεθνείς εκθέσεις & συνέδρια του κλάδου (Health Ingredients Europe, Food Ingredients Europe κά).

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την Διατροφή & μεταβολικά θέματα.

 

Νίκη Ασμανή

Επόπτρια δημόσιας υγείας - νοσηλεύτρια .

Professional Certificate in Counselling & Counselling Skills.

Με ειδίκευση στην Συνθετική Ψυχοθεραπευτική (Advanced Professional Diploma in Intergrative Psychotherapeutic Counselling) και στην Συμβουλευτική των εξαρτήσεων (Advanced Professional Certificate in Counselling the Alcohol & Drug Dependent Client).

 

 

 ...και με την στενή συνεργασία με Επιστημονικούς συνεργάτες στην Ελλάδα & το Εξωτερικό.